Coolt

Äntligen

Ikväll hände det! Ska äntligen lidandet vara över? 2-3 mm my ass.. Skiten är 8 mm lång (inte 5 som jag skrev tidigare). Njursten? Ingen sten det här. Mer som en tegelkloss. Vass och spetsig. Se bilder nedan:

Skönt med fredag!

Lycka

Välkommen till familjen!

Fram till i lördags hade jag en systerson, nu har jag även en systerdotter. Jag gillar inte att vara med på kort men här är ett undantag. Ett bra sådant.

Dags att fylla på godislagret.

Mazel tow

Är i kalmar på fredag, kanske vi skulle dra ihop något? Jag kan nog fixa en kamera.

Universum

Det stämmer ju faktiskt som han säger, man matas med med enorma tal hit och dit och det är stort. Men här är ett intressant sätt att visualisera det också tack vare Hubble-teleskopet. Det är verkligen stort…!

Jag har blivit twittrad

Jag har blivit twittrad

Döm av min förvåning när jag i bloggstatistiken får se att jag har ett inkommande besök från någons twitter-sida. För allra första gången, det känns nästan lite exotiskt….

Wii MotionPlus

img_143902_nintendo-wii-motionplus

Med risk för träningsvärk/förslitningsskador så var det faktiskt ett ganska kul tillbehör. Dock så ska det spelas ihop med någon annan människa. Sen tar småspelen slut ganska snabbt också men kanske en uppföljare på resorts råder bot på det.

Wii MotionPlus får 3,5 wii-konsoler av 5 möjliga.

40 år

Nu är det 40 år sedan Neil satte ner foten (människans) för första gången på månen. Jag är en av dem som tror att detta inte är någon hoax men det kommer alltid finnas kritiker. Såsom en kompis till mig, Tobbe, skrev på en blogg: “För att inte tala om idiot-cpna som förnekar förintelsen.”. Jag kan bara hålla med. Lite stort är det allt! 40 år. Så gammal är jag inte ens.