Dagens bild

Dagens bild

DSC02238teaser

Kalmar slott, efter solnedgången. Klicka här för hela fotot.

Dagens bilder

dagensbildteaser

Louisiana, 2013-07-14. Klicka här för att komma till Dagens bild..

Dagens bild

Miniatyr.

Miniatyr.

Ljugarbänken

Ljugarbänken. 364 sekunder. Självklart så valde jag att fokusera på fel objekt.

Dagens bild

Tjernobyl, Pripyat. Utsikt från Badhusets översta våning. Johan gör tecknet och Mr. American dude tittar ut. Det var fin utsikt därifrån. Luftigt och fint.

Nu har jag börjat titta igenom mina foton därifrån, bara ett par månader sisådär efter att vi faktiskt var där.

Dagens bild

Jag var snabbare med avtryckaren och vann en shoot-out. Man leker inte med riskokare. Bortsett från det så gillar jag fotot!

Svinö och dagens bild

Dagens bild

För att rensa tankarna från jobbet idag så for jag iväg ikväll med kameran en sväng till Svinö. Många exponeringar har det genom tiderna blivit när jag försökt fånga en fågel i vinden utan att bilden ser alltför muppig ut. Ikväll blev det ganska lyckat. Bilden ovan dubbar jag till dagens bild. Kolla vidare på de andra bilderna också…

Fortsätt läsa...»

Bäcken

Närbild av löv i motljus

Idag tänkte jag fara till bäcken och fånga den där morgondimman över vattnet på kort. Förutsättningarna var goda, det var varmt och fuktigt igår på kvällen/natten. Larmet på klockan var ställt, allt var som det skulle fast jag snoozade ett antal gånger för mycket. Typ 10 st á 7 min. Mindre bra. Så lagom till att jag kom fram typ 1,5 timme senare än planerat så blev jag inte förvånad över att dimman försvunnit. Bortsett från vinden så var det riktigt skönt att komma ut i skogen, om än senare än tänkt.

Fortsätt läsa...»