Djur

Nästa fotosession i naturen

Då får vi hålla ögonen öppna efter en sån här.

Bonusbild från igår morse

Hjälp?

Det såg så kul ut (man kanske skulle varit “där” egentligen). Ungefär såhär lät konversationen just vid detta ögonblick i lördags morse klockan 07:08…

Jag: Ska jag hjälpa dig och ta kopplena och hålla hundarna åt dig så du kan fota?
Johan: Nää det är lugnt, jag klarar ma!

Känns sååå invecklat! 🙂

Men en riktig man behöver ingen hjälp, eller hur?

En gyllene morgon

Vacker morgon

Klockan ringde 05:30 och 30 min senare så satt Johan och jag i bilen tillsammans med Dollar och Nike i bagaget och styrde kosan söder ut med kamerorna…

Fortsätt läsa...»

Fjärilar och dagens bild

Dagens fina väder gjorde att jag for ut till skogen och råkade stöta på massa fjärilar och andra (bitande) flygande fän. Dessutom sprang jag mitt ut i skogen på en gammal gymnasiekompis. Hur sannolikt är det på en skala… 248 exponeringar idag. Jag har även gjort en ny ful logga till bilderna.

Fortsätt läsa...»

Svinö och dagens bild

Dagens bild

För att rensa tankarna från jobbet idag så for jag iväg ikväll med kameran en sväng till Svinö. Många exponeringar har det genom tiderna blivit när jag försökt fånga en fågel i vinden utan att bilden ser alltför muppig ut. Ikväll blev det ganska lyckat. Bilden ovan dubbar jag till dagens bild. Kolla vidare på de andra bilderna också…

Fortsätt läsa...»

Kvällsfoton

MåsenEn sväng ner på stan två kvällar nu i veckan resulterade i några bilder. Som vanligt så är det bara en bild på 1000 som blir bra. Trots att jag brukar hamna runt 3-600 exponeringar vid varje tillfälle (Johan vet) är det sällan jag blir nöjd. Jag tycker inte jag är petig.

Denna måsen verkade inte störa sig alls på att jag stod precis framför den och knäppte av några kort. Tvärtom så följde den efter mig en bit när jag gick ifrån platsen. Kanske den trodde jag hade ett stim med fiskar i jackfickan som jag skulle mata honom/henne med.

Fototripp till helgen kanske?

Bonusledig

Sovande and

Imorgon är det fredag och jag är ledig. Tänk vad fantastiskt det kan vara att en nationaldag som inträffar på en helg ligger bakom detta.

Jag tänkte att det är en perfekt dag att ta tag i de där ärendena som jag skjutit upp x antal gånger för att tiden inte alltid funnits där eller för det varit något annat som tagit vid istället. Exempelvis gå en sväng på stan utan den naggande “stressen” att allt utom typ konsum i kvasten stänger om en kvart.

Förhoppningsvis är inte vädret alltför dåligt så det kanske även går bra att ta med sig kameran utan att den blir fukt- och vattenskadad.

Dags att sova.