Foto

Dagens bild

Miniatyr.

Miniatyr.

Ping!

sushi_teaser

Tiden går fort, denna helgen har jag bl.a återupptaget av designen på bloggen/fotosidorna, mycket trevligt sällskap med sena timmar och provsmakning av sushi för att jämföra mot den vi smakade på hotellet i Ukraina…

Fortsätt läsa...»

Flashback

Jag skrev detta i december men postade aldrig för då var jag naiv och trodde att det skulle vända. Men nu undrar jag: Vart tog snön vägen?

Alla pojkar och män gillar snön även fast de inte alltid vågar erkänna det. Snön gör de mörka dagarna ljusare och man blir piggare. Det gråa höstrusket i januari känns, och är,  hopplöst tråkigt.

Fortsätt läsa...»

Naturens under

Jag missade något när jag gick igenom mina bilder första gången… Inte undra på att man kände sig iakttagen.

Cavemen

Lite croppad och hastigt redigerad så får det bli det oväntat bästa fotot när jag och Johan var ute en natt i juli med kamerorna.

Tomtebloss #1

Johan och jag bar en tung stege ut i skogen ett par kilometer en fredagskväll för att testa en av hans idéer. Det blev en bra men nästa gång ska vi ha de riktigt sprakande fyrverkerierna. Kontrast-autofokus är inte riktigt the shit.

Ljugarbänken

Ljugarbänken. 364 sekunder. Självklart så valde jag att fokusera på fel objekt.

Dagens bild

@Tjernobyl. Hyffsat högt strålningsvärde. När jag höll den ovanför vagnsbanden så tjöt den.

Dagens bild

Tjernobyl, Pripyat. Utsikt från Badhusets översta våning. Johan gör tecknet och Mr. American dude tittar ut. Det var fin utsikt därifrån. Luftigt och fint.

Nu har jag börjat titta igenom mina foton därifrån, bara ett par månader sisådär efter att vi faktiskt var där.

Tjernobyl

Vi var där. Nu ska jag bara gå igenom 800+ foton.