Galet

Trettio år

Igår fyllde Johan 30! Grattis o tack för en trevlig kväll!
(Bilden lånad från han själv)

Äntligen

Ikväll hände det! Ska äntligen lidandet vara över? 2-3 mm my ass.. Skiten är 8 mm lång (inte 5 som jag skrev tidigare). Njursten? Ingen sten det här. Mer som en tegelkloss. Vass och spetsig. Se bilder nedan:

Skönt med fredag!

Lycka

Välkommen till familjen!

Fram till i lördags hade jag en systerson, nu har jag även en systerdotter. Jag gillar inte att vara med på kort men här är ett undantag. Ett bra sådant.

Dags att fylla på godislagret.

Bonusbild från igår morse

Hjälp?

Det såg så kul ut (man kanske skulle varit “där” egentligen). Ungefär såhär lät konversationen just vid detta ögonblick i lördags morse klockan 07:08…

Jag: Ska jag hjälpa dig och ta kopplena och hålla hundarna åt dig så du kan fota?
Johan: Nää det är lugnt, jag klarar ma!

Känns sååå invecklat! 🙂

Men en riktig man behöver ingen hjälp, eller hur?

Vad gör du när maten puttrar på spisen?

Själv så brukar jag vanligtvis brukar titta i någon tidning eller på TV eller prata med någon eller bara vara tyst. Men kanske man skulle testa detta?

Hett i Kina

Tydligen bland det hetaste och mest populära pojkbandet(?) i kina nu enligt en kompis där borta. Lite svänger det allt nästan ju… Låten är textad så ni kan sjunga med när ni lyssnar.

Galenskap

Helt seriöst, någon gång i mitt liv ska jag åka till USA och gå på en sån här predikan bara för att se om det verkligen är såhär. Kanske det är fejkat, precis som wrestling – vad vet jag. Men dom är tokiga iallafall! Hur kan en person få en hel bunt med gamla människor att bli som småbarn igen bara sådär? Han kanske har “the force”?

Balut

Balut, teaser

Somliga går i kyrkan på söndagar. Men inte jag. Jag går/slappar hemma och fördriver tiden sakta på det viset istället. TV’n brukar stå på i bakgrunden och idag blev det Discovery Travel & Living som står för sällskapet. Det finns tydligen en kock vid namn Andrew Zimmern som har fått ett alldeles eget program. Kul för honom men det skeva är att han åker runt globen och äter massa konstig mat. Lyckligtvis hade jag ätit frukost ett antal timmar innan när han inledde programmet med att äta Balut (klicka på länken om du vill se vad det är) på någon inhemsk marknad i Filipinerna och sedan gick vidare med mangrove-maskar färska direkt från mangrove-träd endast doppade i lite såser och vinäger. Friterade kycklinginälvor ska tydligen vara en delikatess och hittas på diverse marknader där borta.

Själv så äter jag varken lamm, rådjur, struts, kalkon, leverpastej, kaviar, ingenting som kommer från under vattenytan etc…