Natur

Naturens under

Jag missade något när jag gick igenom mina bilder första gången… Inte undra på att man kände sig iakttagen.

Cavemen

Lite croppad och hastigt redigerad så får det bli det oväntat bästa fotot när jag och Johan var ute en natt i juli med kamerorna.

En gyllene morgon

Vacker morgon

Klockan ringde 05:30 och 30 min senare så satt Johan och jag i bilen tillsammans med Dollar och Nike i bagaget och styrde kosan söder ut med kamerorna…

Fortsätt läsa...»

Morgondimma

Morgondimma

I morse var det en riktigt vacker morgon med dimma å de. Mer kommer!

Utedass

På söndag ska jag gå på utedass.

Det var länge sen senast faktiskt.

Promenad på landet

Blå blomma

Johan och jag for ut till landet och fotograferade lite. Regeln denna gången var att endast använda objektiv med fast brännvid. Givetvis såg vi rådjur på både nära och långt håll som ett zoomobjektiv självklart hade fungerat ypperligt till att bevara ögonblicket med. Men så är det ibland.

Fortsätt läsa...»

Bäcken

Närbild av löv i motljus

Idag tänkte jag fara till bäcken och fånga den där morgondimman över vattnet på kort. Förutsättningarna var goda, det var varmt och fuktigt igår på kvällen/natten. Larmet på klockan var ställt, allt var som det skulle fast jag snoozade ett antal gånger för mycket. Typ 10 st á 7 min. Mindre bra. Så lagom till att jag kom fram typ 1,5 timme senare än planerat så blev jag inte förvånad över att dimman försvunnit. Bortsett från vinden så var det riktigt skönt att komma ut i skogen, om än senare än tänkt.

Fortsätt läsa...»