Tankar

Flashback

Jag skrev detta i december men postade aldrig för då var jag naiv och trodde att det skulle vända. Men nu undrar jag: Vart tog snön vägen?

Alla pojkar och män gillar snön även fast de inte alltid vågar erkänna det. Snön gör de mörka dagarna ljusare och man blir piggare. Det gråa höstrusket i januari känns, och är,  hopplöst tråkigt.

Fortsätt läsa...»

Martin vs Hong Kong 0-1

Jag trodde att allt man köpte på eBay och som skeppas från Hong Kong var saker av högsta kvalité. Idag tänkte jag prova att ladda ett av mina två nya inköpta originalbatterier till min systemkamera. Dessa två batterier ropade jag hem till skambud, var jättestolt för det stod ju klart och tydligt att det var äkta Sony original. å de.  Döm av min förvåning när batteriet inte blir minsta varmt av laddningen och laddningslampan lyser i 1,2,3,4 timmar (normal tid 1,5-2,5 h). Då inser jag att det nog inte var så himla original. De hade dock gjort en mycket fin kopia av förpackning och material. Dags att prova det andra och sista batteriet…

Äntligen en till sån där extra bra dag

Idag var det en extra bra dag! Och jag har dessutom fått hjälp med deklarationen av min käre mor, den är nu redo och klar att lämnas in! Utmärkt. Kenta sammanfattar dagen i videon som sedvanligt.

Flashback

Tittar bland gamla bilder. Får härliga flashbacks.

RIP underbara hund

Idag så blev det plötsligt dags att säga farväl. Efter 12 år kom cancern och satte klorna i henne trots att hon inte gjort något för att förtjäna det. Hon var världens bästa hund och hon lämnar ett stort hål efter sig. Älskade Zanny.

Vinter

Vinter. En vacker årstid. Det blir mer och mer en nostalgi-känsla över det här med snö för varje år som går. Snart är det borta och så lär det väl dröja 5+ år igen tills nästa gång. Nej tack, stanna kvar någon månad till.

Grattis säger jag till Saab

Härligt Saab! Och grattis till alla som slipper bli arbetslösa!

Länge sen sist

a700

Ibland händer det. Jag har försakat dig. Men imorgon ska vi ut, du och jag, på en lång härlig promenad. Batterierna är laddade(!).

Avatar

Avatar

Har precis kommit hem från bion efter att ha sett Avatar. Återigen en film där 2h 41 min känns som typ 1,5 timme. Min recension lyder:

Har du inte sett den? Se den.
Har du sett den? Se den igen 1-3 ggr.

Uttömmande och bra recension.

Lycka

Välkommen till familjen!

Fram till i lördags hade jag en systerson, nu har jag även en systerdotter. Jag gillar inte att vara med på kort men här är ett undantag. Ett bra sådant.

Dags att fylla på godislagret.