Vardagligt

Äntligen en till sån där extra bra dag

Idag var det en extra bra dag! Och jag har dessutom fått hjälp med deklarationen av min käre mor, den är nu redo och klar att lämnas in! Utmärkt. Kenta sammanfattar dagen i videon som sedvanligt.

Grattis säger jag till Saab

Härligt Saab! Och grattis till alla som slipper bli arbetslösa!

God Jul

funny-pictures-bah-humbug-cat

God jul.

I år har jag inte ens satt upp en gran eller en enda julbelysning. Ska ta igen det nästa år. Då ska huset lysa och synas från rymden!

Jag har aldrig varit på Dreamhack men detta ser ju kul ut!

Har jag missat något?

Jag vet inte om jag (utöver det vanliga) levt i någon värld där det värsta brottet är om någon tittar med onda ögat mot någon, men senaste året så kan man dagligen läsa och höra om folk som blir misshandlade, nerskjutna, nerstuckna. Mitt på blanka dagen, på kvällen, på natten. Brott kommer vi alltid tvingas leva med men det känns ändå som att allting ökat rejält.

Har brottsligheten blivit mindre skygg? Vad vet jag. Jag är inte rädd. Det är inte det. Men nånstans har det gått j*vligt snedt.

Hur kliché det än låter så ställer jag mig faktiskt frågan: vart är världen på väg egentligen?

Take it away Kenta

Hemma och sjuk

Japp, men jag har slutat tycka synd om mig själv. Jag gjorde det lite dom två första dagarna mest för att det var jobbigt. Febern håller stadigt i sig, om än pendlande upp och ner, så idag har jag fått en tid hos husläkaren om en stund, blir spännande.

halsprov2liten

Dom ska ta halsprov också, för jag har ju lite ont i halsen fortfarande – det har dock blivit mycket bättre än tidigare. Jag känner mig inte så orolig för svininfluensan ty inget har börjat knorra sig på mig ännu.

För övrigt, till alla kritiker till mitt inköp av 100-packet med 0,8-liters coca-cola-muggarna i papp – dom går åt i hejdundande takt nu. Perfekt när man inte har något kök, engångs-grejjer is the shit. Om jag mår tillräckligt fint när jag är klar hos läkaren ska jag köpa engångsbestick också så är mitt liv fullföljt.

Och lasern hämtade jag häromdagen, perfekt. Jag är mycket impad. Stativet är mycket stadigare än jag trodde. Förhoppningsvis får jag någon dundermedicin idag så jag är pigg i helgen och kan återuppta rivandet här hemma.

SMSa och bilkörning

Hur många gånger har man inte gjort det? Och man vet ju vad som kan hända. Man är ju inte dum men ändå så gör man det trots att jag konstaterat att det är mer eller mindre omöjligt med en touchtelefon. Iaf. Bra kampanjvideo det här, dom är bra där borta i England. Dags att försöka sluta.

Fredagsmys

Ikväll är det fredagsmys utan chips och och utan kärlek i luften men med eventuell brassestol och bar himmel med kameror riktade mot den! Idag är det FREDAG!

Nyöppning

Lol som fan!

Idag är det första juni och varför inte också då slå på stort att öppna nya bloggen. Kul som fan! Jag överger nu blogspot för sista gången, min telefon funkar förvisso med det men det är alltid roligt med nytt.

Jag har pillat ett tag med den här nu och lagom till min nedräknare på gamla bloggen slog ner till 1 så tycker jag mig vara färdig, självklart enligt planerna…

Välkomna!